Zasady dostawy
Reklamacje i zasady zwrotu
Polityka bezpieczeństwa
Intensywne rubinowe czerwone wino z kwiatowymi nutami w połączeniu z lekko dojrzałymi niuansami czerwonych owoców. W ustach pełne i okrągłe, z delikatnym posmakiem ciemnej czekolady i przypraw.
Winogrona są zbierane ręcznie i starannie selekcjonowane na stołach w piwnicy. Winifikacja odbywa się w kontrolowanej temperaturze przez 10 dni. Następnie wino dojrzewa w małych dębowych beczkach przez 3 miesiące.
Idealny do wędlin, dojrzałych serów, deserów czekoladowych.
Temperatura serwowania: 16 ° - 18 ° C.
Nagrody:
GILBERT ET GAILLARD 2020 - Złoto 90 punktów
LUCA MARONI - 97 punktów
Casali del Barone Barbera 150 + 1 Piemonte DOC 2018:
BERLINER WEIN TROPHY ED. INVERNALE 2019 - Złoto
LUCA MARONI - 97 punktów
IWSC 2019 – Srebro
Brak recenzji użytkowników.