Zasady dostawy
Reklamacje i zasady zwrotu
Polityka bezpieczeństwa
Wino z regionu Fredericksburg - Western Cape.
Szczepy: Cabernet Sauvignon 50%; Merlot 40%; Cabernet Sauvignon 10%.
Solidna oferta światowej sławy producenta.
Zbiory ręczne. Fermentacja w stalowych tankach w kontakcie ze skórkami. Wino dojrzewa 18 miesięcy w 300 litrowych beczkach z francuskiego dębu.
Wyczuwalne aromaty czarnej porzeczki, jeżyn, śliwki połączonej z nutami drzewa cedrowego, tytoniu, zielonej papryki i wanilii. W ustach zachwycająco soczyste, bogate w smak dojrzałych owoców z subtelnymi taninami i trwałym finiszem czarnej porzeczki oraz czekolady.
Nieodłączny towarzysz grillowanych steków lub jagnięciny, sprawdzi się również z risotto z grzybami.
Brak recenzji użytkowników.