Zasady dostawy
Reklamacje i zasady zwrotu
Polityka bezpieczeństwa
Wino to jest mieszanką szczepów Trincadeira, Syrah, Cabernet Sauvignon i Aragonês. Nos oferuje mnóstwo nut ziemistych, czerwonej gliny, lukrecji, suszonej wiśni, likieru wiśniowego oraz pikantnej nuty papryki. Smak jest uzupełniony nutami balsamicznymi, drzewem sandałowym, suszonymi owocami oraz herbatą ziołową. Piękno tego wina uwydatnią dania mięsne uzupełnione warzywami korzeniowymi, ziołami i oliwkami.
Położona w Póvoa de Santarém na północnym brzegu rzeki Tejo, Quinta da Ribeirinha jest przedsięwzięciem rodzinnym od ponad trzech pokoleń. 95-hektarowa posiadłość położona jest w sercu obszaru Bairro w regionie Tejo i składa się z 60 hektarów winnic obsadzonych rodzimymi odmianami portugalskimi i międzynarodowymi. Wapienne gleby gliniaste i winnice od strony południowej otrzymują optymalne korzyści z uprawy winorośli w ciepłym klimacie kontynentalnym uzupełnionym, wpływem Oceanu Atlantyckiego. Przemyślane podejście rodziny Candido do produkcji wina łączy najlepsze nowoczesne tradycyjne praktyki, koncentrując się na najczystszych przejawach terroir oraz rocznika. Zaangażowanie rodziny w region Tejo jest przedstawione w każdym kieliszku wina Quinta da Ribeirnha.
Brak recenzji użytkowników.